Miitz

2012-12-30
15:37:58

Seg morgon!

Morgonen är fortfarande lite seg fast jag vaknade för ungefär 4 timmar sedan och pojkvännen ligger fortfarande och sover, så det är ganska tyst i lägenheten! Jobbigt!! VAKNA!!
Men jaja, snart blir det att packa en låda i köket, finns inte så mycket mer att packa i köket så blir inte mycket mer packande, förutom att packa ner sängen och packa ur garderoberna! Om ett par dagar så blir det att packa in alla saker i släpet och dra dagen efter det till lägenheten! NERVÖS!! 
 
 
2012-12-29
22:25:00

Haft en trevlig jul?

Nu sitter jag äntligen vid min laptop hemma. Kom hem igårkväll och idag har det bara blivit att tagit det lugnt. Har fått så otroligt många fina julklappar som jag kommer lägga upp några bilder på senare imorgonkväll eller på måndag! :)
 
Känns som en tråkig söndag men det är bara lördag, men skönt att det är en helgdag kvar!
Igår fick jag något ryck och packade ihop min stordata men ångrar mig lite grann just nu men men. Inte så långt kvar till flytten som tur är. Vi har sagt att vi ska flytta den 3:e men kan hända att det blir den 4:e ifall. Blir troligen att skruva isär sängen imorgonkväll om vi kommer sova hos killens föräldrar mer än 1 natt. Men får se senare imorgon!
 
Nej men nu ska jag gå och se på en disney serie som heter ''Kim Possible''.
Väldigt bra serie tycker jag! xD
 
Hoppas ni har haft en trevlig jul!